Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2017 14:39 - Македонският президент изгони пратеника на САЩ заедно с еврочиновниците!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 1568 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Когато миналата година руският президент Владимир Путин каза, че разпадането на Съветския съюз е най-голямата геополитическа катастрофа на ХХ век, много хора помислиха, че това е израз на носталгия.

Но съвсем не е така. Путин имаше предвид, че след изчезването на СССР, янките се помислиха за едноличен господар на човечеството и поискаха да завладеят целия свят.

Израз на тази US „стратегия“ бяха така наречената „Арабска пролет“ и войните в Ирак, Либия и Сирия. И понеже завладяването на Близкия Изток зацикли, поради намесата на руските военно-космически сили, сега пожарът на войната трябва да се премести всред славянските страни на Балканите.

Ако някой обаче си мисли, че този „пожар“ е от вчера, жестоко се лъже. Най-напред беше унищожен българският народ, като най-близък съюзник на Русия. САЩ унищожиха нашата икономика и енергетика и прогониха 2 милиона млади българи в чужбина. Сега сме страната, която най-бързо изчезва.

След това се заеха да унищожават бивша Югославия. Бомбардираха Сърбия и убиха нейния президент Слободан Милошевич. Откъснаха насила сръбски територии като Косово и ги дадоха на ислямските радикали.

Същото се опитват да направят сега и в Македония. Само преди месец конгресменът републиканец Дейна Рорабейкър заяви в интервю за албанска телевизия, че Македония не е държава, защото македонците и албанците-мюсюлмани не можели да живеят в мир. И затова Македония трябвало да бъде подарена на съседните държави и най-вече на Албания и Косово. Веднага се появиха и мераците за Велика Албания и Новата Османска империя в Турция.

Ето защо вчерашните сблъсъци в Македония са породени точно от стремежа на САЩ да ислямизират и тази наша братска страна като я превърнат в мюсюлмански анклав. Целта на Държавния департамент е да унищожи всички СЛАВЯНСКИ и ПРАВОСЛАВНИ държави, на които Русия може да се опре и, не дай си боже, да разшири своето влияние на Балканите.

Но какво всъщност се случва в Македония? Албанското малцинство, което е едва една четвърт от цялото население на страната, с помощта на САЩ и Албания, отправи към македонския парламент ултимативни искания, наречени „Албанска платформа“. Мюсюлманите искат „Албанска автономия“. Тоест разцепване на Македония на няколко части. Искат албанския език да бъде обявен за втори официален език. И в „албанските“ райони на страната, държавната символика на Македония да бъде заменена с албанска.

Това на практика означава промяна в Конституцията на Македония и ликвидиране на унитарния характер на страната. Означава ликвидиране на ЕДИННАТА МАКЕДОНСКА ДЪРЖАВА.

С тези „искания“ се съгласи само опозиционния Социал-демократически съюз на Зоран Заев, в който влизат трите най-големи албански партии. Марионетката на Запада, Зоран Заев поиска от президента на Македония Георге Иванов мандат за съставяне на ново правителство, защото сега действащият кабинет не можел да се справи с междуетническото „напрежение“.

Достойният македонски президент ОТКАЗА мандат на западно-мюсюлманската пионка Зоран Заев с мотива, че Заев иска да унищожи унитарния характер на македонската държава.

На всичко отгоре депутатите на Заев, подкрепени от няколко отцепници от ВМРО-ДПМНЕ избраха за ПРЕДСЕДАТЕЛ на парламента етническия албанец и бивш лидер на албанска екстремистка групировка в Македония, Талат Джафери. След избирането си, Джафери се обърна към депутатите на албански език и ги накара да пеят албанския химн в македонския парламент.

ИМЕННО ТОГАВА участниците в един от многохилядните протести на акцията „За ЕДИННА Македония“, влязоха в парламента и набиха западната кукла на конци Зоран Заев и няколко негови депутати.

За да осигурят външна политическа поддръжка на този ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ, в македонското президентство се появиха специалният пратеник на Държавния департамент на САЩ, Хойт Йи, заедно с група високопоставени чиновници от Брюксел. Но се случи нещо неочаквано. СМЕЛИЯТ македонски президент Георге Иванов ОТКАЗА да ги приеме и ги ИЗГОНИ от президентството.

Явно МАЙДАНЪТ в Македония НЯМА да мине! Защото Русия помага на славянските държави! Обаче и ние трябва да си помогнем! И да изгоним герберо-патриотарското правителство, което е слуга на САЩ! И да напуснем ЕС и НАТО, за да сключим съюз с ВЕЛИКА СЛАВЯНСКА и ПРАВОСЛАВНА РУСИЯ! Иначе ще изчезнем от картата на Европа!

Автор Иво Македонски

Източник: www.pod-lupa.eu




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20125203
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031