Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2011 18:09 - Властта е тази която убива партийте
Автор: noshkov Категория: Политика   
Прочетен: 794 Коментари: 1 Гласове:
0



                   Политическата армия "ГЕРБ" спечели изборите,като 20 % от имащите право на глас български гласоподаватели подкрепиха Бойко Борисов и неговото политическо отроче създадено в лабораторията и люпилнята на бившите комунисти.Хората които гласуваха за това ново формирование ,с галещо ухото ти име, имат голямата надежда да им се помогне да се изправят финансово на крака и да не са вече на първо място по бедност в Европа.Новоизлюпените управляващи и представа си нямат кой е този който ги е подкрепил и какво може да направи с тях ,ако не се сбъднат техните надежди за един по-добър живот.Тези същите избиратели издигнаха на високо Иван Костов и след това те същите му отнеха властта ,а сега го сложиха на дъното.Тези същите избиратели изживяха емоцията да имат цар управленец ,който да ги оправи за 800 дни и те същите ,като го разбраха колко пари струва ,не му дадоха повече властта и неговите хипита ,дори не можаха да влезат в парламента.Тези същите избиратели дадоха властта на Станишев и като разбраха,че пак са излъгани ,не го допуснаха до властта за втори път.Днес на тези избори пак сме свидетели на един емоционален вот под въздействието на един вожд,който гордо заявява,че ще управлява още един мандат ,а клакьорите подлизурковци около него му пригласят послушно,че той е незаменим водач.Нямаме ли други българи наистина ,които да са способни да ни управляват.Ако е така, то ние си заслужаваме участта на бедняците на Европа.Ако се вгледаме в профила и възгледите и миналото на новите управленци от партия "ГЕРБ"ще забележим едно правило при избора им,което не почива на никакви европейски принципи.а те се наричат европейска партия.Какво имам предвид?Първо не зная някой може ли да ми каже бивш комунист,който е членувал в тази партия ,как се превръща в антикомунист и възможно ли е това явление?Второ може ли някой да ми каже ,защо герберите са хора които преди да станат гербери са били членове на поне две три други партии.Тези слънчоглед -партийци какви принципи на управление ще провеждат и не са ли само едни кариеристи, нагаждачи, от които нищо няма да излезе.От такива ще се роди нова партия,и тя вече съществува и се казва "Партията на мълчаливото негодувание"Тази прослойка която беше рожба на комунистическата диктатура се характеризира с разрушителното си въздействие върху цялата наша действителност и ни води към дъното на пропастта.Това са хората на отчаянието от живота и те имат само разрушителен ефект върху обществото като цяло.



Гласувай:
0



1. maistora - НЯМА
05.11.2011 20:17
други българи, които могат да ни управляват. Няма и политици непроменили партията си. Цели партии промениха политиката си. Промяната на възгледите е основно човешко право. Без тази възможност изборите биха били безмислени.
Съгласен съм, че властта е рискова среда. Често попадналите във нея партии получават тежки вътрешни инфекции и дълго реанимират или направо умират. Хубавото е, че има видовден - има избори. А бългаският избирател е достатъчно мъдър да разбере, че го лъжат. Когато го лъжат.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: noshkov
Категория: Политика
Прочетен: 322609
Постинги: 182
Коментари: 161
Гласове: 258
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930