Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2014 14:03 - Днешните български русофили са уникални!
Автор: noshkov Категория: Политика   
Прочетен: 1204 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
          

         Аз считам себе си за русофил,но се срамувам да кажа днес,че обичам руският народ,за да не ме причислят към тези твърдо-линейни болшевики ,които днес се явяват по телевизията и другите медии и ревностно защитават президента Путин и неговата акция за завземане на Крим.Учудва ме поведението на защитниците на Путин и се питам в коя страна аз живея?Като слушам Божидар Димитров, първият и добър приятел на Бойко Борисов, и негов бивш министър, и лидерът на партия АТАКА Волен Сидеров,как ревностно защитават президента Путин ,и как техните думи се покриват като две капки вода,се питам все още ние членки ли сме на ЕС и НАТО?

         Как е възможно един професор и един политик да не могат да разграничат ,поведението и решението на един човек,който днес е президент, от желанието на един цял народ ,да живее в мир и международно разбирателство.Защо ние българите не застанем на страната на руският народ и не ги подкрепим ,ако наистина сме русофили и ги обичаме по братски и по български?Защо има все още хора в нашата страна въпреки това ,че сме членки на Европейският съюз, да застават на страната на един диктатор ,който анексира чужди територии ,без да му мигне окото,и без да си дава сметка ,че се изправя, и се превръща във враг на целият останал свят,със всички произтичащи от това последствия!Личността Путин за руският народ ще се запомни с този акт -на връщането на Русия във времето на студената война и изолацията и от световният и европейски демократичен свят!Руският народ, подпомогнат от братските си славянски народи от демократична Европа ,трябва да намери сили в себе си и да се раздели със тоталитарното си и диктаторско управление,така както го направиха украинците,и да тръгне по пътя на демокрацията и свободата.Управляващата в Русия олигархия се е откъснала от своя народ и мислейки,че парите и ,след като са на влог в западните банки ,тя вечно ще управлява!И ако у нас някой който твърди,че е русофил ,нека тогава да застане на страната на изстрадалият руски народ , а не на страната на олигарха Путин и диктатора Янукович,  и великоруският шовинизъм и комунизъм,от който Русия нищо хубаво не видя!  




Гласувай:
3



1. dobronameren - Тук коментари няма
22.03.2014 18:08
за разлика от постингите по калъп "за Русия, нашата спасителка..." От където следва само едно: djani... мани... не са русофили, а путиноиди. Oпределението е на един такъв - dolce.
Лично аз с удоволствие наблюдавам как вече доста блогъри (За мен noshkov е новоприсъединил се към тях.) заявяват открито, че Русия и Путин са много различни неща. Ето едно съвсем неочаквано отражение на реакцията на демократичния свят (санкциите) към Русия на Путин. Ko ста--а, kostadine?
цитирай
2. kostadin - Ще сеспукате от мъка, че действията ...
23.03.2014 07:10
Ще сеспукате от мъка ,че действията на Руссия никак не приличат на американската борба за демокрация по света.
Не бъди глупав Няма как народа на Крим да е купен от Путин.Неи ли е ясно ,че народите винаги са прави.
цитирай
3. noshkov - Вие ми говорите за американската борба за демокрация по света!
23.03.2014 13:43
Вие спукахте ли се от мъка ,че до 10 Ноември 1989 г,всички българи включително и твоят баща и майка са гласували 99.9 % за кандидатите на една и единствена политическа партия БКП?А колкото за американската борба за демокрация по която формула днес живеем отговорете ми на въпроса драги господине - ние държавата България можем ли да обявим война на държавите членки на НАТО и ЕС и не е ли това гаранцията за нашата национална сигурност и просперитет?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: noshkov
Категория: Политика
Прочетен: 321921
Постинги: 182
Коментари: 161
Гласове: 258
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930