Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2017 23:42 - Тодор Живков и БКП ли са най-големите строители на България?
Автор: noshkov Категория: Политика   
Прочетен: 940 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
     Вредната за нормалния човек комунистическа пропаганда набиваше в главите на хората,че вождът и ръководител на БКП е най-големият и ненадминат строител на България, а неговите ученици - сегашни управници - повтарят като папагали, че ако днес се построи само 10 %  от това, което той навремето е построил, ще е голям успех.

      И той като всеки младеж в България е трябвало да отбие военната си служба за 8 месеца по тогавашния закон и постъпва в казармата като трудовак, но баща му успява да му откупи трите месеца и той изкарва военната си служба като трудовак само 5 месеца.Тези пет месеца в трудовите войски го правят най-големия строител на България. Вероятно за тези 5 месеца, Тодор Живков се е прочул като голям строител! В останалото време от живота си, нито той, нито членовете на неговата партия нещо ги е свързвало със строителството на България!

       Истинските строители на България са трудоваците, които с нищо не са свързани с комунистите. Трудоваци - комунисти по времето на режима на Тодор Живков не е имало!

        Трудовите войски са създадени от Ал. Стамболийски със закона за трудовата повинност, гласуван на 14 юни 1920 г. До края на юли 1921г. са изпълнили трудовата си повинност 774,000 души или 86 % от задължените по закон.

        Законът за създаване на трудовата повинност е критикуван от опозицията в парламента, към която принадлежи и комунистическата партия на Тодор Живков, но се намират и чужди държави, които също критикуват закона, твърдейки, че той нарушава Ньойския договор. Впрочем, някои коментатори отдават решението за такъв закон на забраната на България да има редовна войска. И тъй като на българския младеж не се разрешава да държи оръжие за отбрана, Стамболийски решава да му даде в ръцете оръжие за строеж - кирки и лопати, с които да строи шосета, канали, язовири и да усвоява занаяти, които са нужни на младата ни държава.

        Но забележете, този закон, чийто автор е българинът Стамболийски, от национален, след известно време, се превръща в интернационален!

        Законът се превръща в основоположник и първоучредител на една  жизненоважна за страната голяма строителна фирма. Тя разполага със собствена техника за строеж на най-големите обекти и е „ковачница” на строителни кадри - зидари, мазачи, мозайкаджии, заварчици, оксиженисти кофражисти и др. , които са жизненоважни за държавата.

         Ето кои страни създават трудови войски по българския модел на Стамболийски:

  • 1932 г. - Унгария,Австрия, Канада, Германия, Полша
  • 1933 г. – Америка

( Президентът на САЩ, Рузвелт, създава трудова армия с численост 274,375 трудоваци.)

  • 1934г. – Япония и Естония

По-късно свои трудови войски създават и Виетнам, Монголия, Танзания и Лаос.

        Както се вижда от гореизброените данни, трудови войски се създават едва дълго време след убийството на Стамболийски. Неговите убийци не го отменят. Не го ликвидират и комунистите след 9-ти септември, но използват трудова повинност за въдворяване на синовете на т. нар. от тях буржоазия, на политическите си врагове в лицето на БЗНС Никола Петков, както и на циганите, и турците! В тези трудовашки войски не е участвал и един комунист като трудовак и строител на българските строежи!!!

         БКП не принадлежи към строителите и градителите на България , а като управляваща партия, тя се превръща в най-голямата ПАРАЗИТНА партия съществувала някога в България, която се залепя на гърба на бедния народ и изсмуква жизнения му сок!

        Най-големите и ненадминати от никого строители на България са трудоваците!

        Само за една година от създаването си през 1920 г. те построяват 631 км. шосета и междуселски пътища.  През 1927 г. е построено шосето между с. Шипка и гр.Габрово, а командирите и войниците са награждени от Царя за тази дейност.

        По времето на комунистическия режим ние, вражеските синове, строихме обектите, които сега са провъзгласени за дело на Тодор Живков и неговата БКП!
        Лично аз, като трудовак, участвах в строежа на шосето между Столетов връх и Бузлуджа, а моето трудово поделение от гр. Стара Загора е построило паметника на Бузлуджа. Не помня нито един комунист да е имало в моето поделение, а днес те имат претенции,че са построили Паметника и че е тяхна собственост. Засрамете се и замълчете, не лъжете и манипулирайте хората, защото още сме живи трудоваците, които строихме България!

      Една част от обектите дело на трудови войски са следните:

  • тунелът „Козница”- дълъг 5,801 м.
  • Мостът на дружбата
  • помпена станция с. Гетманци (Видинско)
  • водоснабдяването на цялото Черноморие (Варна, Китен, Джерман, Скакавица, Кремиковци)
  • заводите в Девня
  • ТЕЦ Марица
  • АЕЦ Козлодуй
  • НХК Бургас
  • Елаците
  • Асарел, Медет, Родопски басейн
  • жилищните комплекси в градовете
  • телевизионната и УКВ кула навръх Ботев, построена при много тежки условия и за кратко време от трудоваците
 Не може всичко, построено от трудови войски, да се опише и изброи, но нека се знае, че тези строители са забравени и заличени, а техният труд се приписва на една престъпна партия - БКП и на нейния лидер Тодор Живков!

 Лъжливата пропаганда на БКП загроби труда на хилядите трудолюбиви войници на България! Нека не ги забравяме днес във времето на демокрацията!




Гласувай:
1



1. merlin68 - Да се събори летящата чиния на Бу...
21.09.2017 00:50
Да се събори летящата чиния на Бузлуджа, и на мястото и да бъде издигнат паметник на Трудовака. Ножков ще позира... а можеш ли още да държиш лопатата?
Впрочем и блока в който преди живеех беше строен от трудоваци, големи майстори... д.ба техната... ръчичките си бяха оставили и надпис УВО 86
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: noshkov
Категория: Политика
Прочетен: 320173
Постинги: 182
Коментари: 161
Гласове: 258
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031